Friday food photo: asparagus pasta





A perfect spring meal: (wholewheat) pasta with green and white asparagus. And tomatoes to complete the green-white-red of the Italian flag. I just cut the asparagus into stripes and cooked them with a little salt for about 7-9 minutes. Pour of into a strainer and give a little olive oil into the still warm pot. Swivel the tomatoe pieces for a minute and add salt and pepper, then add the asparagus. Meanwhile, the wholewheat noodles should be al dente. 
This is the very easy vegan version, of course you can add Parmesan cheese oder Mozzarella cubes on top.
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Nicht Pommes rot-weiß sondern Pasta mir Spargeln grün-weiß - das perfekte Frühlingsessen. Und mit Tomaten komplettiert man das Grün-Weiß-Rot der italienischen Flagge. Die Spargeln nur in Streifen schneiden und 7-9 Minuten in Salzwasser kochen. In ein Sieb abgießen und etwas Olivenöl in den noch heißen Topf geben. Die Tomatenstücke nur ca. 1 Minute darin schwenken, salzen und pfeffern und dann die Spargelstücke dazugeben. Inzwischen müssten auch schon die (Vollkorn-)Nudeln fertig sein.
Das ist die sehr einfache vegane Verison, mit Parmesan oder Mozarellawürfeln oben drauf kann man das Ganze noch erweitern.





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1 Kommentare:

Gotham Girl | 25. April 2015 um 02:59

This is just BEAUTIFUL! And has to be so delicious! I've never seen white asparagus before, so what a treat!

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