Monday morning macro
This is black (fermented) garlic. It tastes like a 'light version' of garlic and nearly sweet. Amazing. For the Bokeh blurs, I didn't use any filter and tricks, just extreme frontlighting on my kitchen table.
_____
_____
Das ist schwarzer (fermentierter) Knoblauch. Er schmeckt wie eine Konblauch-'Light-Version' und fast süß. Wirklich erstaunlich. Für die Bokeh-Blurs habe ich keine Filter oder Tricks benutzt, nur extremes Gegenlicht auf meinem Küchentisch.
*****
Much more amazing pictures from the beautiful macro world you'll find here -
mehr Bilder aus der wunderschönen Macrowelt gibt es hier:
mehr Bilder aus der wunderschönen Macrowelt gibt es hier:
10 Kommentare:
Wow ! that's amazing ! Have never seen a black garlic !
I love how you have used the light in these image!
Mollyxxx
Now that is a way of preparing garlic that I have never heard of. I will have to look into that! sounds very interesting.
I also had never seen black garlic before, so I was curious and bought some. The garlic cloves are soft and tender. I cut and rosted them for a minute and spread them onto a fresh bread with salty butter. Very fast, very funny. They say that you can eat black garlic without smelling of garlic for days ... hope so.
Sieht super aus-wo hast du sie gefunden? Und natuerlich toll photographiert.
A yummy macro!
I am always learning! Black garlic! On the list!
new form of garlic to me, so pretty! wonder if it can be found here
Lovely shots! I love garlic.
Wow die Bilder sind ja echt geil geworden. Erst neulich habe ich diese Anleitung gefunden, wie man schwarzen Knoblauch selber machzen kann: http://schwarzer-knoblauch.eu/selber-machen
Deine Bilder haben jetzt nochmal richtig Lust gemacht, die Anleitung in die Tat umzusetzen :)
Kommentar veröffentlichen
I'd love to hear from you - Eure Kommentare sind das Schönste am Bloggen ...