Überbackene Pfirsiche/ baked peaches






Heute war der erste Tag, an dem ich wirklich reife Pfirsiche auf dem Markt gefunden habe. Und der Tag, an dem ich die Heizung noch einmal für ein paar Stunden angemacht habe - im Mai! Also gab es überbackene (warme!) Pfirsiche.
Pfirsichschnitze in ein ofenfestes Schälchen geben, gesunden Zuckerersatz (Erythrit) in griechisches Joghurt einrühren und darüber geben. Für ca. 10 Minuten unter den Grill stellen und ein paar Minuten reines Glück genießen.
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Today was the first day I found ripe peaches on the market. And it was the day I turned on the heater in May because it was so cold. Therefore: baked (warm!) peaches!
Put peach slices into an ovenproof bowl, stir some healthy sugar replacement (Erythrit) into greek yoghurt and put it on top of the peaches. It takes about 10 minutes in the oven (directly under the grill) to get a few minutes of pure happiness.
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2 Kommentare:

Anonym | 17. Mai 2016 um 22:24

Oh my!!!! Looks and sounds delicious! I'm so looking forward to the markets in NYC when I return and summer produce begins to be available!

Péťa K. | 17. Mai 2016 um 23:25

I´m looking forward to eat them as well! :-)

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